Siirry suoraan sisältöön

Ostokset Dubrovnikissa

Vanhakaupunki

Ostosmahdollisuudet Vanhassakaupungissa ovat keskittyneet lukuisiin pieniin putiikkeihin sen keskeisimmille kaduille, joten laajaa aluetta ei tarvitse vaatekauppoja etsiessä haravoida. Lisäksi keskeisimmät kadut (Stradun ja Ulica od Puča sekä niiden sivukadut) ovat tasaisella alueella, joten ostoskierros Dubrovnikissa on ainakin pahimpien ruuhkien ja helteiden ulkopuolella hyvin miellyttävä toteuttaa.

Vanhankaupungin keskustan kaakkoispuolella (Gundulićeva poljana) on aamuisin ja aamupäivisin pieni torialue, jossa myydään vihannesten ja hedelmien lisäksi mm. käsitöitä ja matkamuistoja.

Gruž ja ostoskeskukset

Gružin satama-alueen pohjukasta löytyy pienehkö, mutta mm. useita vaatekauppoja sisältävä melko moderni ostoskeskus Minčeta. Sen läheltä löytyy myös isoja ruokakauppoja (Tommy ja Pemo) sekä vähän Suomen Tokmannia muistuttavat DM ja Müller, joten Gružin alueelta löytyy helpoiten tarvittavat ostokset, mitä lomalla ikinä tarvitseekaan.

Ostokeskuksen tapaisia ovat myös Minčetan vieressä oleva uudehko Atlant Centar sekä risteilijäsataman lähellä oleva Shopping Center Srd. Srd:n vierestä löytyy myös Dubrovnikin suurin torialue Gruž Market, joka on auki aamuisin ja aamupäivisin.

Lapad

Lapadin niemimaan ja sen kävelykadun lähellä, Kralja Tomislavan varrella on ulkoilmaostoskeskus DOC, joka ei tosin häikäise valikoimallaan. Siellä on kuitenkin mm. iso supermarket Tommy sekä joitain vaatekauppoja.

Subscribe
Notify of
guest
0 kommenttia ostoksista Dubrovnikissa
Inline Feedbacks
View all comments