Siirry suoraan sisältöön

Islanti

Islanti - vastakohtien maa - tunnetaan ennen kaikkea kuumista lähteistä, vesiputouksista, tulivuorista ja jäätiköistä. Harva lähtee Islantiin kaupunkilomalle, vaan suosituimmat kohteet ovat nimenomaan luontokohteita, joita on helppo kiertää omaan tahtiin vuokra-autolla.

Viivy matkalla pari päivää, viikkoa tai kuukautta, Islannilla on tarjottavaa jokaiselle ja jokaisena vuodenaikana.

Tietoa maasta

Matkakohteet – Islanti – Loma Euroopassa

Etelä-Islanti Skogafoss

Etelä-Islanti on tunnettu vesiputouksistaan ja mustista rannoistaan. Saaren eteläkärjen läpi kulkeva ykköstie on kuitenkin myös näissä maisemissa nähtävyys jo itsessään - jylhiä vuoria, peltoja ja laavakenttiä silmänkantamattomiin.

Lue lisää Etelä-Islannista

Kultainen kierros Strokkur

Kultainen kierros on Islannin tunnetuin päiväretki ja helppo tapa tutustua Islannin monimuotoiseen luontoon helposti vaikka Reykjavikista. Kolmelle päänähtävyydelle (geysirit, Gullfoss ja Thingvellirin kansallispuisto) järjestetään useita bussiretkiä, mutta parhaiten tähän laajaan alueeseen pääsee kuitenkin tutustumaan vuokra-autolla omaan tahtiin.

Lue lisää Kultaisesta kierroksesta

Reykjavik Sun Voyager

Islannin pääkaupunki Reykjavik on parhaimmillaan kaupungin monissa luonnonkylpylöissä sekä pienessä ja sympaattisessa keskustassa kävelykatuineen. Meriretkiä jäjestetään Reykjavikin edustalla ja päiväretkelle ehtii koko Islannin etelä- ja länsiosiin - ja illaksi takaisin.

Lue lisää Reykjavikista

Snaefellsnes Kirkjufell

Snaefellsnes on hyvä kohde koko päivän road tripille vuokra-autolla. Nähtävyyksiä riittää ympäri niemimaata ja tekemistä riittää tarvittaessa vaikka useammaksikin päiväksi.

Lue lisää Snaefellsnesin niemimaasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *