Siirry suoraan sisältöön

Espanja

Espanja on suosittu matkailumaa, jonka parhaat puolet tunnetaan ympäri maailmaa. Aurinkoiset päivät, lukemattomat hiekkarannat, Baskimaan pintxot, Andalucian flamenco, Riojan viinit, Katalonian cava, Valencian paella ja tietysti maan keskellä sijaitsevan Madridin valtava kulttuuritarjonta.

Lista ei vielä lopu vielä tähän - löydä sinulle tuntematon Espanja!

Tietoa maasta

Espanjan lomakohteet

Alicante on Espanjan kaakkoiskulmassa sijaitsevan Costa Blancan vilkas pääkaupunki. Alicanten viehättävyys ei rajoitu vain hienohiekkaisiin rantoihin, vaan suurkaupunki tarjoaa myös kulttuuria, sykkivää yöelämää sekä korkeatasoisia ravintolaelämyksiä.

Lue lisää kohteesta Alicante

Magic Fountain - Barcelonan parhaat valokuvauspaikat

Barcelona on maan toiseksi suurin kaupunki ja koko maan suosituin matkakohde. Katalonian pääkaupungissa leppoisa rantalomailu yhdistyy vilkkaan urbaanikeskuksen sykkeeseen, johon on mahdotonta kyllästyä.

Lue lisää kohteesta Barcelona

Blanes

Blanes on viimeinen asema Katalonian rannikkoa pitkin kiemurtelevan junaradan varrella, ja portti suositulle Costa Bravan rannikolle, jonka kultaiset hiekat jatkuvat aina Ranskan rajalle asti.

Lue lisää kohteesta Blanes

Castelldefels

Castelldefels on Barcelonan lentokentän kupeessa sijaitseva kesäparatiisi, jossa elämä kulkee käsi kädessä jättimäisen hienohiekkaisen rannan äärellä. Castelldefelsiin tullaan usein viettämään rantapäivää Barcelonasta asti.

Lue lisää kohteesta Castelldefels

Lloret de Mar

Lloret de Mar on Costa Bravan hedonistikeskus, jossa päiväsaikaan rentoudutaan rannalla rusketusta keräten, mutta pimeän tullen syttyvät neonvalot, ja kylä rokkaa aamunkoittoon asti.

Lue lisää kohteesta Lloret de Mar

Malaga

Málaga Andalusiassa, Espanjan Aurinkorannikolla on oivallinen kohde, jossa kaupunkiloman voi yhdistää rantalomaan. Mahdollisuudet ovat lukemattomat!

Lue lisää kohteesta Malaga

Salou

Salou on leppoisaa rantalomailua kaipaavalle täydellinen kohde. Hieno hiekkaranta, siisti kaupunkimiljöö sekä yksi Euroopan suurimmista huvipuistoista ovat asioita, joiden vuoksi Salou sopii erityisesti lapsiperheille.

Lue lisää kohteesta kohteesta Salou

Sitges

Sitges on kesällä eläväinen rannikkokylä vain 40 kilometriä Barcelonasta etelään. Sielunmaisemaltaan boheemi ja vapaamielinen Sitges on Espanjan tunnetuin gay-kohde, jossa sateenkaarivärit liehuvat ja yöelämä on railakasta.

Lue lisää kohteesta Sitges

Tossa de Mar

Tossa de Mar on pieni kylä Costa Bravalla, jonka kirkkaat vedet ja vilkas pinnanalainen elämä houkuttelevat sukeltajia ja snorklaajia vierailulle aina Barcelonasta asti. Kylää reunustaa vanha linnoitus, jonka historia ulottuu satojen vuosien päähän.

Lue lisää kohteesta Tossa de Mar

guest
0 kommenttia Espanjasta
Inline Feedbacks
View all comments