Siirry suoraan sisältöön

Kreikka

Kreikka on rantalomien kestosuosikkikohde, jonka menestyksen resepti on yksinkertainen. Turkoosina välkehtivä meri, takuuvarma auringonpaiste, kaunis luonto ja herkullinen kreikkalainen ruoka houkuttelevat matkustamaan Kreikan saarille kerta kerran jälkeen.

Kaupunkilomankin voi yhdistää Kreikassa näppärästi rantalomaan, sillä suurimmat kaupungit Ateena ja Thessaloniki sijaitsevat meren äärellä.

Tietoa maasta

Kohdeoppaat

Ateena

Ateena on yksi Euroopan suosituimpia citybreak-kohteita. Kompaktissa metropolissa kävelee minuuteissa toinen toistaan kiehtovampiin antiikin nähtävyyksiin, pysähtyen välillä kreikkalaiselle kahville ihmettelemään ihmisvilinää.

Lue lisää kohteesta Ateena

Korfu tunnetaan nimellä smaragdisaari, joka tulee sen vehreästä luonnosta. Saaren dramaattiset maisemat, kauniit rannat ja herkullinen paikallisruoka tekevät Korfusta suositun kohteen.

Lue lisää kohteesta Korfu

Kreeta

Kreeta on vuosikymmenien mittainen suosikkikohde sen upeiden rantojen ja mielentoisten nähtävyyksien vuoksi. Turkoosit vedet ja leppoisa meno vetävät puoleensa yhä tänä päivänä.

Lue lisää kohteesta Kreeta

Rodos, Kreikka

Rodos on historiaa täynnä oleva monipuolinen lomasaari, jonka suosituin kohde, pääkaupunki Rodos, sijaitsee saaren pohjoiskärjessä.

Lue lisää kohteesta Rodos.

Teksti: Ville Ryynänen

Kohdekuvat:
Ateena, Korfu: Ville Ryynänen
Kreeta: prosign - stock.adobe.com
Rodos: Jussi Ryynänen

guest
0 kommenttia Kreikasta
Inline Feedbacks
View all comments