Siirry suoraan sisältöön

Ranska

Ranska on useimmille tuttu maa, tai ainakin siitä on jonkinlaisia mielikuvia - loppumattomia peltoja ja vehreitä viinilehtoja, romanttisia linnoja ja kukkulan laella kohovia pikkukyliä, croissantin tuoksun täyttämiä suurkaupunkien toriaukioita, rannikkokaupunkien hulppeita rantabulevardeja ja Alppien jylhiä vuoria.

Tietoa maasta

Ranskan kohdeoppaat

Avignon

Avignon on yksi Provencen kauneimmista kaupungeista.  Historiallinen Avignon tarjoaa sekoituksen taidetta, maailmanluokan viinejä ja upeita luonnollisia keitaita kätkettynä keskiaikaisten kapeiden kujien lomaan.

Lue lisää kohteesta Avignon

Bordeaux

Bordeaux on maailman viinipääkaupunki ja kulinaristin unelmakohde, jossa 1700-luvun eleganssi yhdistyy moderniin kaupunkisuunnitteluun ja taiteeseen.

Lue lisää kohteesta Bordeaux

Nimes

Nimes tunnetaan myös Ranskan Roomana. Roomalais- ja nykyhistorian yhdistelmä sekä Välimeren läheisyys tekevät kaupungista ja sen ympäristöstä monipuolisen kulttuurilomakohteen.

Lue lisää kohteesta Nimes

Rennes on Bretagnen pääkaupunki, joka on täynnä värikästä luovuutta, kulttuuria, jännittävää historiaa ja mielenkiintoista arkkitehtuuria. Rennesistä voi aloittaa seikkailun Bretagnen mystisen ja tapahtumarikkaan menneisyyden jalanjäljillä.

Lue lisää kohteesta Rennes

---

Teksti: Ville Ryynänen
Kuvat: Katrin Lindenbauer

guest
0 kommenttia Ranskasta
Inline Feedbacks
View all comments