Siirry suoraan sisältöön

Kroatia

Kroatia on tunnettu kristallinkirkkaasta merestään ja useista sadoista saaristaan.

Majoitu jossain Adrianmeren lomakohteessa tai hyppele lautalla saarelta toiselle - Kroatia tarjoaa loistavat puitteet lomalle lähes jokaiseen makuun.

Tietoa maasta

 

Matkakohteet – Kroatia – Loma Euroopassa

Cavtat Kroatia

Cavtat sijaitsee Dubrovnikin lentokentän vieressä ja on täydellinen kohde lepolomaan kiireettömässä kylässä, kauniin luonnon äärellä.

Lue lisää Cavtatista

Banje Beach, Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik ja sen Vanhakaupunki tuskin kaipaavat esittelyjä – kyseessä on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista paikoista. Dubrovnikista löytyy tämän lisäksi myös lukuisia rantoja sekä rauhallisempia alueita, joissa voi viettää ranta- tai aktiivilomaa.

Lue lisää Dubrovnikista

Omis, Kroatia

Omiš on pieni kaupunki vuorten juuressa, jossa on hyvät mahdollisuudet kiireettömään rantalomaan sekä aktiivilomaan maalla, merellä ja joella. Pieni ja idyllinen vanhakaupunki lisää Omišin viehättävyyttä.

Lue lisää Omisista

Split, Kroatia

Split on yhdistelmä Rooman valtakunnan aikaisen kaupungin raunioita, hienoa luontoa sekä lukuisia rantoja. Split on samalla hyvä tukikohta ympäristön kiertelyyn, sieltä on hyvät yhteydet joka suuntaan sekä maitse että meritse.

Lue lisää Splitistä

Trogir, Kroatia

Pienellä saarella sijaitseva muurien ympäröivä keskiaikainen Trogir kuuluu Unescon maailmanperintäluetteloon. Vanhankaupungin kapeat kujat ovat tunnelmallisia ja saaren ympäristöstä löytyy myös rantalomailuun sopivia alueita.

Lue lisää Trogirista

guest
0 kommenttia Kroatiasta
Inline Feedbacks
View all comments